Συνελήφθησαν νονοί της νύχτας σε εκκλησία στο Αιγάλεω!

2013-11-24 01:12

    Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα σε κεντρική εκκλησία στο Αιγάλεω εχτές τα μεσάνυχτα. 
    "Άκουσα φασαρία μέσα από τον ναό, και είδα και κάποια φώτα" μας δηλώνει ο περιπτεράς που ειδοποίησε την αστυνομία, και συνεχίζει "κατάλαβα πως κάτι περίεργο συνέβαινε, αλλά το αγνόησα. Λίγο αργότερα όμως είδα έναν τύπο να πάει να μπει μέσα με κάτι γλυκά! Ληστεία, σκέφτηκα, και αποφάσισα να εκμεταλλευτώ το διαλειμμά τους για γλυκό και κάλεσα την αστυνομία"

    Η αστυνομία κατεύθασε σε λίγα μόλις λεπτά και εισέβαλε στην εκκλησία. "Αυτό που αντικρίσαμε ήταν απίστευτο" αναφέρει ο επικεφαλής της επιχείρησης, "τελούνταν το ιερό μυστήριο της βάπτισης μέσα στα άγρια μεσάνυχτα". Οι νονοί, οι γονείς και κάποια από τα βαπτιζόμενα νήπια συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ ο παππάς κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε εκπομπή μαγειρικής στον ALPHA, όμως τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.
    Αξίζει να σημειωθεί πως ένας από τους νονούς της νύχτας ομολόγησε πως έχει τελέσει και αρκετούς "νυχτερινούς" γάμους, ωστόσο η πράξη του "κουμπάρου της νύχτας" δεν διώκεται ποινικά.