Στα 3500 ευρώ η τιμή του iPhone 6!

2013-11-23 12:17

    Δυσάρεστα τα νέα για τους φίλους της Apple, καθώς κυκλοφόρησε η τιμή για το iPhone 6, που αναμένεται να αγγίξει τα 3500 ευρώ!
    "Είναι ένα τεστ για την εταιρία και για τους πελάτες, για να διαπιστώσουμε μέχρι πότε θα αγοράζουν προϊόντα από εμάς, 10 φορές ακριβότερα από ανάλογα προϊόντα που μπορούν ίσως να προσφέρουν και περισσότερα" δήλωσε στο "ΜΠΙΣΚΟΤΟ" υπεύθυνος της εταιρίας, και συνέχισε "τα καινούρια πράγματα που έχει να προσφέρει αυτή η νέα συσκευή είναι νέο design με λίγο πιο αιχμηρές τις  άκρες, καθώς και νέα συσκευασία!".

    Στην ερώτηση αν θα υπάρχει και iPhone 6 c, που αποτελεί την πιο οικονομική λύση του μοντέλου, μας απάντησε "Φυσικά και θα υπάρχει. Η τιμή του θα κυμαίνεται στα 3489 ευρώ, θα είναι φτιαγμένο απο φθινότερο υλικό (αφρολέξ), και ο πελάτης θα μπορεί να το παραγγείλει σε όποιο χρώμα θέλει, οπότε και θα βάφεται μπροστά του με κηρομπογιές από τον υπάλληλο του καταστήματος. Το λογισμικό του θα είναι κάπως πιο υποβαθμισμένο, καθώς δεν θα υπάρχει η δυναότητα εφαρμογών, αλλα θα μπορεί να παίρνει τηλέφωνα και να στέλνει SMS. Η συσκευή θα παρέχεται μαζί με 3ωρη εγγύηση"

    Με ενθουσιασμό ωστόσο αναμένουν μικροί και μεγάλοι το νέο προϊόν της Apple. "Έχω ήδη βάλει αγγελία για να πουλήσω το αυτοκινητό μου και να προμηθευτώ τη νέα συσκευή" μας είπε ένας θαυμαστής της εταιρίας, ενώ μια μαθήτρια δήλωσε "σταμάτησα το σχολείο και έπιασα δουλειά σε οικοδομή. Τώρα το όνειρο αγοράς του iPhone 6 μοιάζει αληθινό!"