Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε καθαριστήριο!

2013-11-22 14:47

    Αντιμέτωπη με ένα κύκλωμα ξεπλήματος βρώμικου χρήματος βρέθηκε εχτές η αστυνομική διεύθυνση της Λάρισας, κατα την διενέργεια ενός τυπικού ελέγχου σε καθαριστήριο της περιοχής.
    "Καθώς κοιτούσα τα χαρτιά του μαγαζιού που είχα ζητήσει, παρατήρησα την υπάλληλο ασυνήθιστα νευρική" δήλωσε στο "ΜΠΙΣΚΟΤΟ" ο αστυνομικός που πραγματοποιούσε τον έλεγχο, και συνέχισε: "τα χαρτιά της όμως ήταν σωστά. Κάτι άλλο δεν πήγαινε καλα... Κοίταξα μια στιγμή ένα πλυντήριο που λειτουργούσε, και τότε διαπίστωσα το απίστευτο! Το πλυντήριο ήταν γεμάτο χαρτονομίσματα!"
    Αμέσως στην περιοχή βρέθηκε εισαγγελέας και διεξήχθει έρευνα όπου εντόπισε ολόκληρο κύκλωμα που ξέπλενε βρώμικο χρήμα. Στην απολογία της η υπάλληλος δήλωσε: "Δεν γνώριζα κάτι για τις παράνομες δραστηριότητες. Εμένα μου έφερναν χρήματα που είχαν είτε χώματα πάνω, είτε πιτσιλιές, γενικά βρώμικα, και μου έλεγαν να τα πλύνω στους 30 βαθμούς στο πρόγραμμα για τα χρωματιστά χωρίς σιδέρωμα."

    Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο το κύκλωμα να συνδέεται και με εμπόριο λευκής σαρκός, καθώς στα ψυγεία που διατηρούσαν στο υπόγειο του καθαριστηρίου βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες κοτόπουλου, μπούτι, στήθος αλλά και μερικές φτερούγες.