Καμμένος: Οι αεροψεκασμοί δημιουργούν trolls στο League of Legends!

2013-11-21 23:53

   

    Σε αυτό το απίστευτο συμπέρασμα φαίνεται να κατέληξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατόπιν προσωπικής του έρευνας. 
    "Χώρες όπως η Ελλάδα και η Πολωνία με τις τεράστιες ποσότητες των περιφήμων τρέιλς, έχουν αυξημένο ποσοστό αρνητικής συμπεριφοράς στο παιχνίδι αλλά και στο queue" αναφέρει ο Πάνος Καμμένος για το αγαπημένο του παιχνίδι, και συνεχίζει "οι ψεκασμένοι παίχτες αδυνατούν να συνεργαστούν, δεν σέβονται το pick order, κάνουν instalock, spamάρουν, κλέβουν kills και buffs, ενώ παρατηρείται και αυξημένο flaming τις πρωινές ώρες που οι ψεκασμοί είναι φρέσκοι"
    Στην ερώτηση αν επηρεάζεται και ο ίδιος, απαντά: "το έχω παρατηρήσει όταν κάνω support, αδυνατώ να τοποθετήσω τα wards με ακρίβεια, με αποτέλεσμα μερικές φορές να τα τοποθετώ εκτός του bush, καθώς επίσης και αστοχώ συχνά με το Q του Blitz... σίγουρα οι ψεκασμοί φταίνε"
     Κάποιος άλλος καμμένος όμως, ο τέως Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής δήλωσε για τον Πάνο Καμμένο: "δεν φταίνε οι ψεκασμοί, ο Πάνος είναι noob. Θυμάμαι παίζαμε 5άδα μαζί με άλλα μέλη της τότε ΝΔ, και ο Πάνος όλο πήγαινε solo και φάρμαρε. Αρνούνταν να έρχεται στα teamfights γιατί έλεγε πως είναι ανεξάρτητος και κάτι τέτοια" δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός.