ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ: ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΕΙΔΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΩΣΣΙΑΣ!!!

2013-11-29 15:00

    Tις προφητείες του Πατέρα Παϊσίου σχετικά με το τι θα συμβεί στην Ελλάδα με την γείτονα χώρα το 2014 φαίνεται να επιβεβαιώνει γνωστός μελλοντολόγος στην Καλαμάτα. Σε επικοινωνία μαζί του, μας ανέλυσε το πως προέκυψε αυτή η πρόβλεψη, και το τι σημαίνει κάτι τέτοιο:
    "Είχε έρθει η κυρία Τούλα, η γυναίκα του μπακάλη που την κερατώνει με τον γιο του φούρναρη σύμφωνα με τις τελευταίες μου προβλέψεις, και τις έριξα τα χαρτιά για να δει πως θα πορευτεί κατά την διάρκεια της ημέρας. Ξεκίνησα με τις απλές καθημερινές προβλέψεις πχ οτι θα αργούσε το τραμ, να μην πάρει φασολάκια διότι θα της έβγαιναν μπαγιάτικα κτλ, και τότε είδα το απίστευτο! 9 καρώ κάτω από 7 μπαστούνι! Κοίταξα ξανά να δω μήπως έκανα κάποιο λάθος...όμως όχι...το 7 μπαστούνι ήταν ακόμα εκεί! Τότε κατάλαβα πως δύσκολες ώρες έρχονται για την χώρα μας... Αυτός ο  συνδυασμός χαρτιών 2 πράγματα μπορεί να σημαίνει... Πόλεμος με Τουρκία το 2014 ή πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Έτσι δια της ατόπου απαγωγής, ο πόλεμος είναι αναπόφθεχτος! Ευτυχώς κάτω από το 7 βγήκε ντάμα κούπα που σημαίνει πως θα μπει η Ρωσία στον πόλεμο με το μέρος μας, θα κερδίσει και θα μας δώσει τα χαμένα!"
    Όσο απίστευτα και αν σας ακούγονται αυτά, τις ίδιες ακριβώς προβλέψεις είχε κάνει και ο γέροντας Παϊσιος! Διπλή επιβεβαίωση της προφητείας του γέροντα έρχεται και από Κοζάνη, όπου μία καφετζού ανέφερε εχτές πως είδε στο φλιτζάνι της κουνιάδας της έναν τσάρο να τρώει γαλοπούλα! Η γαλοπούλα στα αγγλικά είναι turkey, όπως ακριβώς και η Τουρκία! Φως φανάρι δηλαδή η ερμηνεία του φλιτζανιού!
    Αξίζει να σημειωθεί πως ο μελλοντολόγος από την Καλαμάτα δεν είναι δα και κανένας τυχαίος! Είχε προβλέψει με μεγάλη επιτυχία το ξημέρωμα της επόμενης ημέρας μετά το θεωρούμενο απο πολλούς τέλος του κόσμου πέρυσι, καθώς και το goal του Μήτρογλου στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, πράγμα στο οποίο στοιχημάτισε και του απέδωσε κέρδη άνω των δεκατριών ευρώ!!!!