Διπλά πλατινένιος ο δίσκος της Φαιστού

2013-11-22 16:35

    Οι επιτυχίες του ελληνικού τουρισμού και των ελληνικών μνημείων συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, με τον δίσκο της Φαιστού να βραβεύεται ως διπλά πλατινένιος!
    "Μας ήταν αδύνατο να εξυπηρετήσουμε όλο αυτό τον κόσμο που ερχόταν στο μαγαζί να αγοράσει φωτογραφίες και καρτ ποστάλ του δίσκου" αναφέρει ο κυρ Μπάμπης, ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων στη Καλαμπάκα.
    "Η Ελλάδα ξαναζεί τον χρυσό αιώνα του Περικλή!" δήλωσε στο "ΜΠΙΣΚΟΤΟ" η υπεύθυνη του Αρχαιολογικού Μουσείου του Ηρακλείου, αναπολώντας την χρυσή εκείνη εποχή που ο Περικλής Στεργιανούδης κέρδισε το Fame Story και κυκλοφόρησε το CD του που έγινε επίσης διπλά πλατινένιο.
    Μερίδιο της επιτυχίας του αρχαιολογικού ευρήματος ισχυρίζεται πως του ανήκει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, λέγοντας πως το ενδιαφέρον για το δίσκο της Φαιστού εμφανίστηκε όταν εκδόθηκε το βιβλίο του "Ο ιπτάμενος δίσκος της Φαιστού", που αφορά την ανταλλαγή διαγαλαξιακής αλληλογραφίας εξωγήινων πάνω σε πέτρινες πλάκες. 
    Η απονομή που ήταν να γίνει εχτές στο κλειστό γήπεδο Παλαιού Φαλήρου αναβλήθηκε επ αόριστον, διότι το γήπεδο ήταν όντως κλειστό όταν πήγαν οι προσκεκλημένοι και δεν μπορούσαν να μπούνε μέσα.