ΑΠΕΔΡΑΣΕ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ!

2013-11-26 14:42

    Μόλις σήμερα το πρωί ο γνωστός παρουσιαστής πρωινής εκπομπής του Mega παρουσιάστηκε στην αστυνομία, όπου εκρεμμούσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Ωστόσο αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στον Πέτρο Κωστόπουλο, και με το που πάτησε το σκαρπινάκι του στις φυλακές Κορυδαλλού, κατάφερε να δραπετεύσει!
       Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφάλισε το "ΜΠΙΣΚΟΤΟ", ο παρουσιαστής γνώριζε για το ένταλμα και ήρθε σε επαφή με τον γνωστό φυλακόβιο Λάκη Γαβαλά, ο οποίος του έδωσε αναλυτικές πληροφορίες και χάρτες της φυλακής που είχε κάνει τατουάζ στο σώμα του. Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο Πέτρος Κωστόπουλος χρειαζόταν και βοήθεια εκ των έσω. Φήμες τον θέλουν να επικοινώνησε με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, όπου χάρη στις γνωριμίες του τελευταίου εντοπίστηκαν τα αδύναμα σημεία της φρούρησης, με τον παρουσιαστή καταφέρνει τελικά να καταφέρει να αποδράσει.

    Η αστυνομική διεύθυνση Κορυδαλλού δήλωσε: "Οι έρευνες για τον εντοπισμό του Πέτρου Κωστόπουλου συνεχίζονται, ωστόσο εκτιμάται πως ίσως να έχει περάσει τα Βόρεια συνορά μας και να βρίσκεται στην Βενεζουέλα."

    Κυκλοφόρισε και επεξεργασμένη φωτογραφία που απεικονίζει την πιθανή εμφάνιση του Κωστόπουλου, ο οποίος από την στιγμή της αποδρασής του προσπαθεί να αλλάξει εξωτερική εμφάνιση, κάνοντας ηλιοθεραπεία και βάζοντας κιλά. Ιδού η φωτογραφία:

    Τέλος, μιλώντας με τον φρουρό του σωφρονιστικού ιδρύματος, μας αποκάλυψε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει κάποια απόδραση:
"Καθημερινά φεύγουν 80-90 κρατούμενοι, αλλά μέχρι το μεσημέρι γυρίζουν πίσω για να προλάβουν το φαγητό... -Πού να πάμε έξω, μας λένε, ο κόσμος πεινάει, καλύτερα μέσα.."