ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΣΑΡΚΟΖΙ: ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ!

2013-11-26 18:38

    To φως της δημοσιότητας είδαν οι αντιδράσεις του Νικολά Σαρκοζί προς τον Γιώργο Παπανδρέου κατα τη διάρκεια της συνόδου του G20 διαμέσου του βιβλίου του τότε πρωθυπουργού της Ισπανίας Χοσέ Λουίς Θαπατερό.
    "Είσαι ένας γαμ...ος ψυχοπαθής" θυμάται ο Θαπατερό να είπε ο Σαρκοζί προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, ωστόσο δεν έκανε γνωστές τις αντιδράσεις του Παπανδρέου, πράγμα το οποίο ανέλαβε να κάνει ο ίδιος ο τέως πρωθυπουργός περιγράφοντας όλο το σκηνικό:
   -Είχαμε πάει στις Κάννες με τον Βενιζέλο για να δοκιμάσουμε την τοπική κουζίνα και επί τη ευκαιρία να βρεθούμε και στο συνέδριο του G20... Σε κάποια στιγμή που ο Βενιζέλος είχε πάει στο κυλικείο για να πάρει κάποιο hot dog να χωνέψει το μεσημεριανό, πετάχτηκε από το πουθενά ένας κοντός και άρχισε να με βρίζει χωρίς να ξέρω τον λόγο. Στην αρχή κράτησα την ψυχραιμία μου, αλλά όταν με είπε γαμ... μαλ.. δεν κρατήθηκα, και του είπα "1ον είσαι ανώριμος, και 2ον ότι λες γυρνάει στα μούτρα σου, ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ!", του έκανα δηλαδή το γνωστό καθρεφτάκι που μου είχε μάθει η μαμά μου να κάνω σε ανάλογες περιπτώσεις. Ο κοντός τότε εξοργίστηκε περισσότερο, αλλά τότε για καλή μου τύχη εμφανίστηκε ο Βαγγέλης και του λέει: ¨ΠΙΣΩΩ μην φωνάξω τον Πάγκαλο, μαζί θα σας φάμε!".. Έτσι ο κοντός αποχώρησε και το επεισόδιο έληξε...