ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ wifi

2013-11-21 21:56

        Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού την περασμένη εβδομάδα για την παροχή wifi ίντερνετ σε όλη την Ελλάδα άλλαξαν όλο το πολιτικό σκηνικό, με πρόσφατα γκάλοπ να δείχνουν την ΝΔ να αγγίζει το 57% στην πρόθεση ψήφου. Ωστόσο η αντιπολίτευση δεν έμεινε αμέτοχη στις εξελίξεις, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αναγγείλει προ ολίγου παροχές για όλο τον ελληνικό πληθυσμό. 

        "Στόχος μας είναι η παροχή του βασικού πακέτου NOVA μαζί με το novasport1 και 2 σε όλη την Ελλάδα" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας, ανακοίνωση η οποία αναμένεται να αλλάξει όλο το πολιτικό σκηνικό και επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ στην κορυφή των δημοσκοπήσεων.

        Άμεση ήταν η απάντηση από τον Περισσό, όπου έγινε λόγος για πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να χτυπήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες ΝOVA στους πελάτες τους, καθώς με αυτά τα μέτρα αναμένεται σημαντική πτώση της  πελατείας τους.

        Ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει το ενδεχόμενο τις κινήσεις του Σαμαρά και Τσίπρα να ακολουθήσουν και άλλοι αρχηγοί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε αποκλειστικά "το μπισκότο", ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται πολύ κοντά σε κλείσιμο συμφωνίας με εταιρία τηλεπικοινωνιών για παροχή πακέτου δωρεάν λεπτών ομιλίας αλλά και SMS για τους χαμηλόμισθους και συνταξιούχους. "Κάτι τέτοιο θα βοηθούσε πολύ την κοινωνία καθώς θα έφερνε τους ανθρώπους πιο κοντά" φαίνεται να δηλώνουν κύκλοι του ΠΑΣΟΚ